SEEBURGER Blog

владимир-узунов

Здравейте, казвам се Владимир, на 23 години. В SEEBURGER съм от малко над 2 години и съм Developer в BIS Apps екипа. Средното си образование завърших в ПГЕЕ в гр. Пловдив със специалност „Компютърна техника и технологии“, след което продължих в същата сфера в ПУ „Паисий Хилендарски“ в специалност  „Информационно и компютърно инженерство“ (отсега нататък, моля към мен с инж. Узунов 😉). Не ми е лесно да сипя суперлативи за себе си и се надявам в следващите скромни, но от сърце редове, да не Ви загубя като читатели.

Как би се описал с 3 думи?

Позитивен, любопитен, Скорпион (за зодията говоря).

Какво най-много ти харесва в това, което правиш в SEEBURGER?

Харесва ми ежедневното сблъскване с проблеми и тяхното разрешаване (евентуално). Също така харесвам колегите си, а SEEBURGER е това, колегите и тяхната отдаденост (това прозвуча много deep, нали…?).

Разкажи ни нещо свързано с работата ти, с което се гордееш?

Гордея се, че научих много и се запознах със страхотни хора и професионалисти. Гордея се с това, че имам страхотни колеги и всеки ден ходя с желание на работа. Последно, но не на последно място, се гордея с израстването си на кариерно ниво.

Кой аспект от културата на компанията най-много ти допада?

Със сигурност приятелското отношение на всички, когато става въпрос за работа…а и не само. Неформалните работни отношения, които допринасят за бързо, качествено и нескучно, че даже и понякога успешно приключване на задачите ни.

Разкажи ни за някои забавни моменти на работа.

Като се видим в офиса ще ви разкажа един „мръсен“ виц.

Имаш ли си любима вещ, която винаги е до теб, когато работиш?

По скоро не, ползвам колегите в офиса за гумени патенца 😊.

Кои са любимите ти моменти на работа?

Със сигурност това са моментите, в които не работим (съжалявам, но това е истината)- сутрешно кафе, следобедно кафе (май много кафета пия като се замисля….), Team Building-ите са също места, които ти позволяват да видиш хората в естествената им среда без да има нужда да се държат „корпоративно“ (интересен начин на държание, май си го измислих сега).

Кой е колегата, който те вдъхновява и зарежда?     

Истината за мен е, че от всеки можеш да „откраднеш“ нещо (не лаптопа, защото сигурно ще се разсърди, но съвети и идеи мисля, че няма кой да ти откаже). Вдъхновяват ме и се стремя да приличам на хора, които умело съумяват да жонглират между работа, семейство, забавление и свободно време.

Кой си ти извън SEEBURGER? Разкажи ни за себе си, своите хобита и интереси?

Аз съм си, обикновен човек съм си….(това май го беше казал Ницше :)). Обичам природата и риболова като се старая всяко свободно време да прекарвам сред тях и да съм далеч от технологиите и забързания живот в града.

Имаш ли си домашен любимец?

Спайк

Не се подлъгвайте от сладурското изражение 😉

Разкажи ни за някое от последните си пътувания, приключения или предизвикателства?

Последното ми пътуване беше в Родопите, никога не съм оставал разочарован от красотата им. (surprise…любимото ми място, не са Седемте рилски езера).

Любим pun/meme/виц?

Сподели ни любима песен/изпълнител/група?

Не смятам, че имам любима песен или изпълнител, поради факта, че слушам доста различни стилове музика, но ще споделя това, за което се сещам в момента.

Robbie Williams – Supreme

P.S Надявам се, да няма разочаровани от факта, че от другата страна на линка не стои песен на Галена 😉

Какво гледаш, четеш, слушаш или следиш? Препоръчай ни нещо по твой вкус!

Нещото, с което не се гордея особено – книгите (тук, надявам се, елегантно споделям, че не чета книги, колкото и да ми се иска, но предпочитам свободното си време да прекарвам навън). Обичам да чета неща, които ще са ми полезни за хобито например, а защо не и за живота. Също така се интересувам от автомобили, мотоциклети (неприсъщи теми за мъжете…). И разбира се…. YouTube, винаги готов да ти убие 20-30 мин от деня.

Голямо благодаря!