SEEBURGER Blog

статии seeburger dev.bg

2022 година е към своя край и затова се обръщаме назад, за да видим какви публикации за SEEBURGER поместиха DEV.bg в своя блог през годината.

Вижте и публикацията ни “4 статии за SEEBURGER в Economy.bg през 2022”.

Предоставяме на вашето внимание извадки от четирите статии с активното участие на наши служители в Dev.bg Digest. Стилиян Бешев, Николай Папазов, Ваня Самокишева и екипа BIS Applications създадохда много интересни и дори забавни материали.

Научете повече за някои любопитни истории и мистерии от нашата QA кухня, какво е да си “cloud” инженер, както и как “разработваме” разработчиците ни в SEEBURGER.

1. Мистериозният пролетен бъг

стилиян бешев

Автор: Стилиян Бешев

Драматично, но и интересно и забавно. Разказ за мистерията около един пролетен бъг, в която се заплете Стилиян Бешев, Automation Developer в нашия QA екип. На Вас случвало ли Ви се е нещо подобно?

“Беше топъл и слънчев пролетен ден. Слънцето блестеше в очите ми, напомняйки, че лятото идва, а птичките весело пееха, за да известят, че са се върнали от топлите страни. С две думи, нищо не предвестяваше „лошото време“, което ме очакваше днес….”

Към Статията →

2. SPEAK cLOUD или какво е да си Cloud Support Engineer в SEEBURGER

ники папазов

Автор: Николай Папазов

“Cloud Service OPS е най-бързо развиващият се екип в нашия IT Shared Service Center. В момента над 50 инженера са част от него, като в следващите няколко години предстои да продължим да го развиваме с бърз темп в София и Пловдив (засега :)). Пловдивският ни екип е на няколко месеца и всички много се вълнуваме за това ново начало.”

Повече за Cloud Service OPS можете да научите от статията подготвена от мениджъра на екипа Николай Папазов.

Към Статията →

3. QA Automation Developer – дали тестваме или програмираме? Ваня Самокишева – Automation Developer @Business Apps QA

ваня самокишева

Автор: Ваня Самокишева

“В стаята на QA-ите цар е смехът. Дали заради някой бъг, дали заради някоя интересна имплементация – настроението в нашата стая винаги е позитивно и денят ни е лишен от скука.

В екипа сме приятели и често излизаме за по бира след работа. Именно това ни прави стабилен екип с дългогодишни членове.”

Прочетете увлекателната история на Ваня Самокишева.

Към Статията →

4. Develop the Developer или как SEEBURGER се грижи за професионалното развитие на своите програмисти

дев екип

Автори: SEEBURGER BIS Applications екип – горе, от ляво надясно: Мариян Вълчев – Team Lead Apps, Стоян Бабачев – Java Developer, Кремена Димитрова – QA Специалист, Васил Зорев – Senior Java Developer; долу, от ляво надясно: Стоян Атанасов – Team Lead Apps, Николай Касапов – Senior Java Developer, Петко Чолашки – Java Developer, Николай Кюркчийски – Java Developer

“Разработката на софтуер е невероятно бързо развиваща се област. Постоянно се появяват нови технологии, инструменти и дори езици за програмиране. За нас като софтуерни инженери и разработчици е от основно значение да сме в крак с трендовете, новостите и най-вече технологиите, с които работим по продуктите си.

SEEBURGER предлага мащабни решения за интеграция, които автоматизират комплексните бизнес процеси на нашите клиенти и техните партньори. Ние разработваме качествен, сигурен и стойностен софтуер, който да отговори на високите изисквания на нашите клиенти.
Въпреки крайните срокове, имаме възможност да отделяме от работното си време, за да усъвършенстваме.”

Част от колегите в BIS Applications екипа ни споделиха за четирите подхода в SEEBURGER за професионално развитие на програмистите в компанията.

Към Статията →

Следете блога ни за нови статии и през 2023 г.

До скоро!

Още интересни статии относно компанията можете да намерите в блога ни.