SEEBURGER Blog

seeburger economy.bg статии

В края на годината поглеждаме назад, за да си припомним статиите в Economy.bg през последните 12 месеца, в които SEEBURGER заема централно място.

Вижте и публикацията ни “4 статии за SEEBURGER в Dev.bg Digest през 2022”.

В тази статия сме поместили кратки въведения към четирите статии за SEEBURGER в онлайн медията Economy.bg. Цветина Парцова, Тодор Манахов, Васил Жеков, Иван Ваклинов, Васил Стенев, Камен Янков, Стилиян Бешев и целият екип BIS platform QA участваха активно в създаването на материалите, чиято цел е да разкрият повече за същността и културата на компанията.

Надяваме се, че чрез публикациите по-долу ще успеете да се запознаете със SEEBURGER по приятен начин и да добиете добра представа за това какво означава да работиш в компанията ни.

1. ИТ Екипите в България: BIS platform QA, SEEBURGER

Автори: BIS Platform QA екип – Камен Янков – Team Leader BIS platform QA, и Стилиян Бешев – Team Coordinator

Запознайте се с колегите от BIS platform QA екипа на SEEBURGER и научете повече за работата, проектите и възможностите за развитие. А ако възнамерявате да кандидатствате за QA позиция при нас, то не пропускайте отговора на Цветислава Янкова, която е един от най-новите членове на екипа.

2. ИТ проектите в България: По какви проекти работи SEEBURGER?

Автор: Васил Стенев, Team Lead, Internal Tools Development, SEEBURGER

За проектите, екипите и технологиите, които използваме, научете от Васил Стенев – ръководител на екипа ни за разработка на вътрешни приложения в SEEBURGER. В интервюто той разкрива и малко повече информация относно Cloud Service портала ни и как той се разви през годините.

3. Как стартира SEEBURGER в България?

Автори: Васил Жеков – Team Leader SAP Development, Иван Ваклинов – Team Leader BIS Converter и Тодор Манахов – Team Leader BIS Adapters

Как стартира SEEBURGER  в България, научете от Васил Жеков – Team Leader SAP Development, Иван Ваклинов – Team Leader BIS Converter и Тодор Манахов – Team Leader BIS Adapters. Васил, Иван и Тодор са сред първите служители на SEEBURGER в България още от далечната 1999 г.

Освен да прочетете статията, можете и да изгледате видеото от интервюто с нашите колеги.

4. Как протича интервю за работа в SEEBURGER?

Автор: Цветина Парцова, HR Generalist и Recruitment Lead в SEEBURGER

Какво е важно да знаем за компанията и процеса по подбор ако ни предстои интервю за работа и как да се представим успешно? Пред Economy.bg разказва Цветина Парцова – HR Generalist и Recruitment Lead в SEEBURGER България.

Предстои Ви интервю при нас? Не пропускайте да прочетете интервюто с Цветина Парцова. В него със сигурност ще намерите много полезна информация, която да подсигури Вашия спокоен и успешен процес по кандидатстване. 🙂

Следете блога ни за нови статии и през 2023 г.

До скоро!

Още интересни статии относно компанията можете да намерите в блога ни.