SEEBURGER Blog

petar-bilev

Казвам се Петър Билев, на 27 г. от град Горна Оряховица. Работя в ЗЕЕБУРГЕР от малко повече от 4години. Не, не, не… не правя бургери :D (както повечето хора първо биха си помислили). Всъщност поддържам и надграждам Ticket системата, с която компанията работи.

Как би се описал с 3 думи?

Висок (МНОГО висок), Креативен, Принципен.

Какво най-много ти харесва в това, което правиш в SEEBURGER?

Най-много от всичко ми харесва разнообразието в работата ми. Не харесвам да правя едно и също повтарящо се нещо, отново, и отново, и отново… разбирате ме ;)

Разкажи ни нещо свързано с работата ти, с което се гордееш?

Гордея се с позицията, на която съм. Може екипът ми да е малък, но имам възможност да работя с почти всички други екипи в компанията.

Кой аспект от културата на компанията най-много ти допада?

Харесва ми това, че компанията инвестира много в служителите си, както за тяхното израстване в компанията, така и извън нея. Това те кара да се чувстваш желан, а също така и оценен.

Разкажи ни за някои забавни моменти на работа.
Забавни моменти има постоянно, дори и в момента, въпреки че работим основно онлайн. Ако станеш част от колектива на компанията, задължително НЕ изпускай фирмените партита и тиймбилдинги. Там определено е фън!

Имаш ли си любима вещ, която винаги е до теб, когато работиш?(Би ли ни изпратил и снимка)

Кафе машината си я харесвам, особено сутрин си ми е любима вещ. :D

Кои са любимите ти моменти на работа?

Коолкото и да си харесвам работата… в офиса си имаме дооста и все яки варианти както за почивкa (Zen Atrium – в който можеш да си събереш мислите) така и за да разцепиш някой на джаги, PlayStation, дартц, билиард или бордови игри. Определено обожавам да разпускам така. Пък каква гледка има на последния етаж уау…

Кой е колегата, който те вдъхновява и зарежда? Разкажи ни повече.  

Определено се възхищавам на Таня Даскалова, като човек отговорен за много неща и винаги търсещ рационално решение на проблеми, както в работата, така и в живота. Имам някъв проблем? Тя е човекът, който ще ме изслуша, и не просто ще ми помогне с решение на проблема, а ще ме накара сам да стигна до решението.

А кой е колегата, който истински те забавлява и защо?
Колегата? То да беше един… от всеки екип/отдел има поне един, за когото се сещам, дето ги ръси едни…

Кой си ти извън SEEBURGER?

Нормален човек съм си…

Имаш ли хобита или любими активности? Разкажи ни какво те вълнува в ежедневието.

Обичам да творя! Занимавам се с Уеб дизайн вече доста време, отдава ми се. Имам много идеи и открих начина как да ги представя/реализирам. А от скоро развивам и собствен бранд дрехи. Всъщност, това с дрехите го движим с приятел и се подвизаваме под името ShanoShop.

Ей ме.. ShanoShop рекламно лице, хахах

Разкажи ни за някое от последните си пътувания, приключения или предизвикателства?

Обожавам да шофирам, което включва и да пътувам. Всяка година с други автомобилни фенове си правим разходка из страната с идеята да покараме заедно и същевременно да се поразходим на интересни места из страната.

Сподели ни любима песен/изпълнител/група?

F.O. & M.W.P. (056) feat. Hoodini – Няма да се дам

Какво гледаш/четеш/слушаш или следиш? Препоръчай ни нещо по твой вкус!

Преди четях основно неща, които ще ми помогнат в работата. От скоро обаче ‚открих‘ аудио книгите.

Благодарим ти!